Page 14 of 14 FirstFirst ... 4 12 13 14
Results 131 to 140 of 140

Thread: Dota 2 Bot Full-Overwrite Project

  1. #131
    Basic Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    556
    Sniper has been added to the pool as a mid or safelane carry

  2. #132
    Basic Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    126
    Quote Originally Posted by Riveon View Post
    Just had a match laning against Viper where he didn't seem to be in lane for the first 40 seconds. I wasn't sure whether to create an issue thread on the tracker since I haven't noticed it happening in any other match.
    By the way, do you know if it's possible to download replays of lobby matches? I'd be able to report issues a lot easier that way - it's hard to remember the details of bugs after the game is over.
    sometimes you get a replay available, sometimes you dont.
    if you play a game and get a replay, try posting the match no. and people can try download.

  3. #133
    Basic Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    30
    Quote Originally Posted by nostrademous View Post
    Regarding Viper, that would be a new one. You sure he wasn't messing with your head instead?
    Hmm, yeah I was hoping to get a replay for that match to double check what was happening so I'm not sure.
    Quote Originally Posted by Yavimaya View Post
    sometimes you get a replay available, sometimes you dont.
    if you play a game and get a replay, try posting the match no. and people can try download.
    Strange, well I'll keep checking for replays in that case.

    Edit: I found this solution on reddit which works for files that are saved
    I had a similar problem with bot only games i lobby, they sometimes don't save even if hosted on your pc, tou can go into the replay folder and sort by time if the last one is named something weird rename it to the match ID number, and you should be able to watch, but don't quit dota, you will be able to watch until you quit dota for the first time, then it is gone forever.....
    Last edited by Riveon; 05-09-2017 at 08:17 PM.

  4. #134
    Basic Member
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    15
    is there anyway to replace the default bot with yours ? i just moved my house and i'm having no internet, wanted to play some games with your bot but i have to create a lobby or else it won't work

  5. #135
    Basic Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    30
    Valve have removed two shrines in base and changed the shrine cooldown for the first five minutes - not sure if that will make a difference to your code or not.

  6. #136
    Basic Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    556
    Quote Originally Posted by Riveon View Post
    Valve have removed two shrines in base and changed the shrine cooldown for the first five minutes - not sure if that will make a difference to your code or not.
    The question is - did the API report the changes correctly. I check if shrines are "available" using their API - meaning the change should not affect me regarding the cooldown. I will have to remove the 2 extra shrines from code.

    The changes to item recipes will affect me too. Will need to update many items.

  7. #137
    Basic Member
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by play4urlife View Post
    is there anyway to replace the default bot with yours ? i just moved my house and i'm having no internet, wanted to play some games with your bot but i have to create a lobby or else it won't work
    could someone answer to my question please ?

  8. #138
    Basic Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    556
    Quote Originally Posted by play4urlife View Post
    could someone answer to my question please ?
    I do not think there is a way to do this without a Lobby.

  9. #139
    Basic Member
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    15
    Quote Originally Posted by nostrademous View Post
    I do not think there is a way to do this without a Lobby.
    i understand

  10. #140
    Basic Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    30
    Quote Originally Posted by nostrademous View Post
    Sniper has been added to the pool as a mid or safelane carry
    I've noticed Sniper seems to miss a lot more last hits during the laning phase than some of your other bots for some reason.
    Also do you plan to make midlaners harass more eventually? It would definitely strengthen their laning phase; at the moment it's easy to stay in lane against them.

    FYI although the blink usage is a lot better I still had a match today where LC blinked into the enemy base when trying to retreat, so there's still some issues there.
    Last edited by Riveon; 05-19-2017 at 02:04 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •