Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 24 of 24

Thread: high kbps.

  1. #21
    Basic Member
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    11
    do you guys have a solution to this?
    im expiriencing it too. but before 7.00 all is well

  2. #22
    Basic Member
    Join Date
    May 2013
    Location
    In a flying city in the sky
    Posts
    911
    Quote Originally Posted by WillHutch5 View Post
    So I ran a tracert to the US East server. The following occurred twice. Time out on 13th hop. Anyone have any idea what this may mean?

    Tracing route to iad.valve.net [208.78.164.2]
    over a maximum of 30 hops:

    1 <1 ms 1 ms <1 ms 192.168.1.1
    2 17 ms 27 ms 16 ms 142.254.209.205
    3 25 ms 30 ms 40 ms agg62.ptldme0202h.northeast.rr.com [24.58.224.197]
    4 20 ms 13 ms 13 ms agg34.sebgme0302r.northeast.rr.com [24.58.42.140]
    5 33 ms 35 ms 34 ms be25.rochnyei01r.northeast.rr.com [24.58.32.68]
    6 49 ms 47 ms 49 ms bu-ether35.chcgildt87w-bcr00.tbone.rr.com [107.14.19.104]
    7 61 ms 53 ms 55 ms bu-ether11.nycmny837aw-bcr00.tbone.rr.com [66.109.6.24]
    8 61 ms 60 ms 59 ms bu-ether11.nwrknjmd67w-bcr00.tbone.rr.com [66.109.6.26]
    9 59 ms 56 ms 52 ms bu-ether11.vinnva0510w-bcr00.tbone.rr.com [66.109.6.28]
    10 56 ms 58 ms 60 ms bu-ether11.asbnva1611w-bcr00.tbone.rr.com [66.109.6.30]
    11 65 ms 68 ms 65 ms 0.ae0.pr1.dca10.tbone.rr.com [107.14.17.200]
    12 53 ms 56 ms 56 ms 66.109.7.230
    13 * * * Request timed out.
    14 64 ms 70 ms 62 ms 208.78.164.2

    Trace complete.
    "* * *" means that the hop didn't respond to ICMP within 4000 milliseconds. Hence "Request timed out".

  3. #23
    Basic Member speedfreakz's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Hat Yai
    Posts
    67
    I think i have the same issue for the past few days, my ping was usually 75, nowits 100+ sometimes goes to 220.. and my net is fine. its just dota. I just checked it it was 102 and packet loss 12%
    MESS WITH THE BEST, YOU KNOW THE REST!

  4. #24
    Basic Member
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    24
    BUMP. Same problem here. Also happens in offline lobbies and demo mode for those saying it's an internet issue. no problem before 7.00 http://dev.dota2.com/showthread.php?t=279342

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •