Results 1 to 3 of 3

Thread: 1 ABANDON PUT ME TO LOW PRIO

  1. #1

    Angry 1 ABANDON PUT ME TO LOW PRIO

    I was playing dota 2 an hour ago and suddenly my pc crash. I try to fix it but i didnt connect to the game. After I fix my pc I suddenly see that I was put in the low priority. They say you cant be put in low priority if you abandon once but why i put in the low priority? Before my new abandon occur today i was abandoned and put to low priority last 15 days but suddenly finish all the low prioirty games. But why I am in low priority again.

  2. #2
    Basic Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    2
    This happen to me exactly with Abandon. It didn't throw me into low priority but I lost -23 mmr and received an abandon. The game would load, it would try to reconnect to the game, then crash. This was right after the new patch. Please reinstate my mmr and remove my abandon. What I did, was "verify cache integrity" after this happen, and I played ok.

    I added the dump files after I tried to reconnect.
    Attached Files Attached Files
    Last edited by grulag; 03-17-2017 at 06:13 PM.

  3. #3
    Basic Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    2
    0:000> .ecxr
    Unable to load image C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\dota 2 beta\game\dota\bin\win64\client.dll, Win32 error 0n2
    *** WARNING: Unable to verify timestamp for client.dll
    *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for client.dll
    rax=0000000000000000 rbx=0000028f7063ed60 rcx=0000028f74d97818
    rdx=000000000000037e rsi=0000028ed8ec7ea0 rdi=0000028f7063ed60
    rip=00007ff841c75fda rsp=000000d5835dd250 rbp=000000d5835dd379
    r8=000000000110837e r9=0000028f74d8c508 r10=0000000000000000
    r11=000000d5835dd328 r12=0000000000000001 r13=0000000000000005
    r14=0000028ed8ec7eb0 r15=0000028f7063fef0
    iopl=0 nv up ei pl zr na po nc
    cs=0033 ss=002b ds=002b es=002b fs=0053 gs=002b efl=00010246
    client+0x6f5fda:
    00007ff8`41c75fda 488b4010 mov rax,qword ptr [rax+10h] ds:00000000`00000010=????????????????


    looks like the 64 client.ddl failed to load
    FAILURE_SYMBOL_NAME: client.dll!Unknown

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •