PDA

View Full Version : My dota is like 4bit



ul71m0
03-23-2012, 04:10 AM
This morning when i entered game i have like 4bit map, i restarted pc same thing, didnt changed anythin in my settings here is ss
http://img638.imageshack.us/img638/8936/80560636.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/638/80560636.jpg/)

mr.ioes
03-23-2012, 04:13 AM
verify game files, set graphics options to default. If both failed, try "-nod3d9ex" as launch option.

ul71m0
03-23-2012, 04:26 AM
How to verify game files? I tried second and third solution and it didnt worked!

mr.ioes
03-23-2012, 05:15 AM
right click on your dota 2 install -> settings -> local files -> verify

keranov
03-23-2012, 06:32 AM
This morning when i entered game i have like 4bit map, i restarted pc same thing, didnt changed anythin in my settings here is ss
http://img638.imageshack.us/img638/8936/80560636.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/638/80560636.jpg/)

I had the same issue and it turns out my graphic settings are all reset to Off and Low after the update last night.
Tried to turn them back on, but when I created a game, they went back to Off and Low.
After some intense clicking and restarting DOTA 2 action I somehow managed to turn some of my graphic settings to ON.
Also I used some commands like "mat_monitorgamma 2.2" and "mat_vsync 0" to resolve some issues with the brightness too low and vsync not turning off.

mr.ioes
03-23-2012, 06:50 AM
i just had a guy ingame who suffered the same problem. For some reason, his render detail (or whatever this option is called) was set to lowest. Just turn it to 3/4 or higher and you should be fine again.

epic sig, keranov.

sQuare
03-23-2012, 08:16 AM
http://s15.postimage.org/pk1ym7o7f/renderquality.jpg

Al3x3i
03-23-2012, 09:55 AM
i hade the same problem i set render to 100% and it ok but the problem it the setting are not saveing all the time