Announcement

Collapse

Forum Rules

  • No flaming or derogatory remarks, directly or through insinuation.
  • No discussion, sharing or referencing illegal software such as hacks, keygen, cracks and pirated software.
  • No offensive contents, including but not limited to, racism, gore or pornography.
  • No excessive spam/meme, i.e. copious one liners in a short period of time, typing with all caps or posting meme responses (text/image).
  • No trolling, including but not limited to, flame incitation, user provocation or false information distribution.
  • No link spamming or signature advertisements for content not specific to Dota 2.
  • No Dota 2 key requests, sell, trade etc.
  • You may not create multiple accounts for any purpose, including ban evasion, unless expressly permitted by a moderator.

  • Please search before posting. One thread per issue. Do not create another thread if there is an existing one already.
  • Before posting anything, make sure you check out all sticky threads (e.g., this). Do not create new threads about closed ones.
  • It is extremely important that you post in correct forum section.

  • Balance discussion only in Misc.
  • All art related (such as hero model) feedbacks go to Art Feedback Forum.
  • All matchmaking feedback should go here: Matchmaking Feedback
  • All report/low priority issues should go here: Commend/Report/Ban Feedback
  • No specific workshop item feedback. These should go to workshop page of that item.
  • When posting in non-bugs section (such as this), use [Bugs], [Discussion] or [Suggestion] prefix in your thread name.



In case you object some action by a moderator, please contact him directly through PM and explain your concerns politely. If you are still unable to resolve the issue, contact an administrator. Do not drag these issues in public.



All rules are meant to augment common sense, please use them when not conflicted with aforementioned policies.
See more
See less

MLG Bundle Battle Bonus not working

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • MLG Bundle Battle Bonus not working

    Bought the MLG Columbus bundle on Sunday, used all of the items from the bundle (including the battle bonus that is supposed to last until 11-24-13) but I do not have a battle bonus active. I had a 6 day battle bonus before I bought the bundle, which still had a day or so left when I bought the bundle (and activated the Columbus battle bonus.) After the 6 day one expired that night, I had no battle bonus.

  • #2
    MLG Battlebonuses not giving advertised boost.

    The MLG Battlebonuses are giving 75% boost instead of the advertised 125%. This can be corrected fairly using the following formula. The bonus went up for sale last week. Therefore 7 days of 50% extra owed have been lost. Therefore if the bonus carries on for Y days then 7x50%/Y should be added to the bonus on top of the 125% promised. This should also be added to the promised 25% boost to others which has been at 15% this can be calculated similarly.

    125% + ((Days Elapsed)*50%/(Days for which battle bonus runs.))

    Comment


    • #3
      People posted this on reddit when the pack first came out and the MLG people replied saying they were looking into and were gonna get it fixed, so I assume it will be fixed with the next patch.

      Comment


      • #4
        Originally posted by aikoe View Post
        People posted this on reddit when the pack first came out and the MLG people replied saying they were looking into and were gonna get it fixed, so I assume it will be fixed with the next patch.
        Plus, this is not even the place you should post those kind of things.

        There's another thread on the right section, help yourself. -> http://dev.dota2.com/showthread.php?...736#post820736


        Hoping for her release.


        ༼ つ ◕_◕ ༽つ Give REAL South American Servers!

        Tinker Balance Thread

        Comment


        • #5
          thread merged in the right place
          If you find spelling errors, you are free to take them.

          Comment


          • #6
            Thanks for the replies, however it did not address my issue. I have NO battle bonus whatsoever after activating the battle bonus item.

            Comment


            • #7
              Sorry to disappoint but the Battle Bonus is working perfectly fine for me :S

              Comment


              • #8
                Yes, it's a bug that involves me already having a day left on a previous battle bonus when I activated the new one.

                Comment


                • #9
                  hey, I just had a problem with the bonus... I just started Dota 2 and I realized the golden frame was missing from my avatar. plus, there's nothing in my profile indicating that I have battle bonus active... I didn't play a match yet, actually I don't have time right now to test the bonus, but is there someone with the same problem? ty.

                  Comment


                  • #10
                    bump

                    Comment


                    • #11
                      activated the battle bonus
                      it gave 75%-15% not 125%-25%
                      activated it on nov 8 and now it's gone, no bb active
                      Last edited by trippy; 11-12-2013, 12:06 PM.

                      Comment


                      • #12
                        problem solved, ty valve.

                        Comment


                        • #13
                          I still have no battle bonus. How do I contact Valve for fix/refund? Anybody?

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by trippy View Post
                            activated the battle bonus
                            it gave 75%-15% not 125%-25%
                            activated it on nov 8 and now it's gone, no bb active
                            the battle bonus is active again (still at 75%-15% ratios)

                            Comment


                            • #15
                              If anyone is having the same problem as me, I fixed it by re-sorting my armory (I did it by hero) and the item re-appeared and I was able to use it again.

                              Comment

                              Working...
                              X