Announcement

Collapse

Forum Rules

  • No flaming or derogatory remarks, directly or through insinuation.
  • No discussion, sharing or referencing illegal software such as hacks, keygen, cracks and pirated software.
  • No offensive contents, including but not limited to, racism, gore or pornography.
  • No excessive spam/meme, i.e. copious one liners in a short period of time, typing with all caps or posting meme responses (text/image).
  • No trolling, including but not limited to, flame incitation, user provocation or false information distribution.
  • No link spamming or signature advertisements for content not specific to Dota 2.
  • No Dota 2 key requests, sell, trade etc.
  • You may not create multiple accounts for any purpose, including ban evasion, unless expressly permitted by a moderator.

  • Please search before posting. One thread per issue. Do not create another thread if there is an existing one already.
  • Before posting anything, make sure you check out all sticky threads (e.g., this). Do not create new threads about closed ones.
  • It is extremely important that you post in correct forum section.

  • Balance discussion only in Misc.
  • All art related (such as hero model) feedbacks go to Art Feedback Forum.
  • All matchmaking feedback should go here: Matchmaking Feedback
  • All report/low priority issues should go here: Commend/Report/Ban Feedback
  • No specific workshop item feedback. These should go to workshop page of that item.
  • When posting in non-bugs section (such as this), use [Bugs], [Discussion] or [Suggestion] prefix in your thread name.



In case you object some action by a moderator, please contact him directly through PM and explain your concerns politely. If you are still unable to resolve the issue, contact an administrator. Do not drag these issues in public.



All rules are meant to augment common sense, please use them when not conflicted with aforementioned policies.
See more
See less

Anyone got autoexec.cfg to work properly?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Anyone got autoexec.cfg to work properly?

    I'm having trouble getting my cfg file to actually work. It works fine on my BootCamp partition but I'm trying to get the Mac version working if I can. The main thing I'm trying to do is get key binds to move the camera to the rune spots.

    Here's the text of my autoexec:

    bind "F2” "dota_camera_setpos -2273.898682 1232.745483 982.072876"
    bind "F3” "dota_camera_setpos 3035.773438 -2972.680176 966.072937"
    echo autoexec.cfg loaded

    I put that file in the cfg folder. I loaded up a lobby to test it out - when i type exec autoexec.cfg into the console, it says something along these lines:
    bind <key> [command] - attach a command to a key
    bind <key> [command] - attach a command to a key
    autoexec.cfg loaded

    I'm not sure what's going on - it seems like that last line indicates it's being loaded but it doesn't seem to like rebinding keys?
    If anyone needs additional technical specs about the system I'm running to help get to the bottom of this, just let me know.

  • #2
    Have you tried binding them to other keys, like "B" or "M"?
    Do you have other bindings already set to F2 and F3 before running the autoexec manually?

    It runs for sure, but the echo of the config being loaded is just another command and has no bearing on whether the bindings executed successfully.
    sigpic

    Comment


    • #3
      Oh yeah, I just have the echo there to make sure it's at least reading the file, I know that the binding commands clearly aren't working due to that pseudo-error message its giving me.

      I don't have anything bound to f2 or f3 in my settings, but I know when I was looking through the config there were the following commands (bind "F3" "askconnect_accept") but nothing for F2.

      I also tried doing other hotkey binds (I believe I tried "," and ".") and it gave me the exact same result.

      Comment


      • #4
        Have you tried putting the binding in the config.cfg? I know the manual execution of the autoexec should override it, but maybe there's a bug somewhere.

        And your checked your bindings in the settings panel, right? Not just in the config files.
        sigpic

        Comment


        • #5
          I was actually trying to do it in the config.cfg file originally, but every time I started Dota it would reset my config file and I wouldn't have my additions anymore. Any tips in that regard? Was I doing something wrong there? I'll give it another shot.

          And yes, I checked my settings panel binding as wel.

          EDIT: Tried the config file again, same deal. All changes I made got erased upon starting up Dota.
          Last edited by bryyguy89; 01-24-2014, 04:29 PM.

          Comment


          • #6
            You could set the config files and then mark as read-only to see if that has any positive effect.
            sigpic

            Comment


            • #7
              Originally posted by bryyguy89 View Post
              I'm having trouble getting my cfg file to actually work. It works fine on my BootCamp partition but I'm trying to get the Mac version working if I can. The main thing I'm trying to do is get key binds to move the camera to the rune spots.

              Here's the text of my autoexec:

              bind "F2” "dota_camera_setpos -2273.898682 1232.745483 982.072876"
              bind "F3” "dota_camera_setpos 3035.773438 -2972.680176 966.072937"
              echo autoexec.cfg loaded

              I put that file in the cfg folder. I loaded up a lobby to test it out - when i type exec autoexec.cfg into the console, it says something along these lines:
              bind <key> [command] - attach a command to a key
              bind <key> [command] - attach a command to a key
              autoexec.cfg loaded

              I'm not sure what's going on - it seems like that last line indicates it's being loaded but it doesn't seem to like rebinding keys?
              If anyone needs additional technical specs about the system I'm running to help get to the bottom of this, just let me know.
              Your quotation marks are bad.

              bind "f2" "dota_camera_setpos -2273.898682 1232.745483 982.072876"
              bind "f3" "dota_camera_setpos 3035.773438 -2972.680176 966.072937"
              Try those lines instead.
              I will mercilessly add to my ignore list anyone that makes an incredibly annoying signature.

              Comment


              • #8
                Nice, thanks guys, I managed to get it to work. I tried pasting what hoveringmover typed and it got my f3 bind to work but not my f2 bind for some reason. So I ended up pasting the f2 bind command into config.cfg and then making it read-only and now I've got both binds working! Appreciate the help both of ya.
                Last edited by bryyguy89; 01-24-2014, 05:47 PM.

                Comment


                • #9
                  I don't think read-only is necessary for this file. It has never been overwritten. I would be horrified if that happened. Should I make a backup of the file?
                  I will mercilessly add to my ignore list anyone that makes an incredibly annoying signature.

                  Comment

                  Working...
                  X