Results 1 to 6 of 6

Thread: Team Banner and Logo Images won't change

  1. #1
    Basic Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    11

    Exclamation Team Banner and Logo Images won't change

    When I upload images for my team's base, it says the post is successful, but when I check the images, only the 'Team Interface Logo and Team sponsor' images are applied. The team sponsors image gets applied to the Team Base and Banner logo slots. My banner, base logo just get replaced. When I join a game the only image that works is the team interface logo. The base logo and banners return to their defaults.

    I have the correct resolution for all the images, so I have no idea what's causing the problem. I'm assuming it's a bug, but if anyone has a solution please let me know.
    Last edited by Crispy23; 09-25-2013 at 07:03 PM.

  2. #2
    Basic Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    7
    I have the same problem. Anybody with a solution would be greatly appreciated, thanks in advanced

  3. #3
    Basic Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    7
    Please see Team Banner/Logo ingame (Still no solution)

  4. #4
    I have exactly this problem too, please help. Team base logo and Team banner display the same image with team sponsor

  5. #5
    Basic Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    52
    Also having this problem. When I try to set the team base logo and the banner it just takes the image that I have set for sponsors instead.

  6. #6
    me too i have the e same problem anyone can help ?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •