Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 20 of 20

Thread: Ember spirit makes the game literally unplayable

  1. #11
    Basic Member rat-ct's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    231
    Quote Originally Posted by Shadow Dancer View Post
    I just tested it in a bot match, and it crashes when he dashes through the remnants
    Confirmed (64bit slack / nvidia 331.20)

  2. #12
    Basic Member Kangaroux's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    958
    Problem still persists, just played a game where it happened again and couldn't even load back in cause the servers are down. LPQ here I come
    Quote Originally Posted by Hitokiri Battousai View Post
    Firstly hi, i am not a racist but really i hate all of russians....

  3. #13
    Basic Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    4
    Can't we get fix for this already? All that dedication...

  4. #14
    Basic Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    3
    Steam Machine is going to be a failure if Valve treats every game like this

  5. #15
    Basic Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    3
    Same prob here on Arch x64

  6. #16
    Basic Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    8
    I can confirm this, running Ubuntu 13.04 64bit

  7. #17
    Basic Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    8
    Seems to be fixed in latest update, at least in local lobby.

  8. #18
    Basic Member Kangaroux's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    958
    Quote Originally Posted by Henkstar View Post
    Seems to be fixed in latest update, at least in local lobby.
    +1, just tried it, looks to be fixed. Thank you volvo
    Quote Originally Posted by Hitokiri Battousai View Post
    Firstly hi, i am not a racist but really i hate all of russians....

  9. #19
    Basic Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    5
    I ended up getting an abandon for this 3 days ago, kept crashing every fight. match ID 394806755.

    Here's to hoping that wont happen again.

  10. #20
    Basic Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    31
    I never had this issue. Im running crunchbang(stable), with steam(testing), and it's perfectly fine.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •