Results 1 to 8 of 8

Thread: Main menu music skips around

  1. #1
    Basic Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    92

    Main menu music skips around

    Title says it all.

    Whenever I load the game the music plays perfectly for a while, then it's broken up with a series of short pauses and stops.

    maybe it's just me though.

    Aside form that it sounds great

  2. #2
    Basic Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    3,342
    Noticed this a little bit too, but only in the beginning. I never experience choppiness or sluggish performance.

  3. #3
    Valve Developer
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    119
    We're releasing a mini-update today, can you post here and let us know if it fixes this issue for ya?

  4. #4
    Basic Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    92
    yes, it's fixed. thanks valve bros, and sorry for the delayed response.

  5. #5
    Basic Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    20
    Dont wanna open thread for it: The music stops after ~2 minutes // searching a game for 1:30mins. i dunno if searching a game and music stopping is related. mb the track doesnt repeat.

  6. #6
    Basic Member AlsOpRo's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Jessica's Heart
    Posts
    130
    yea, after the track finish in about 2min~ , the music stop forever ,

  7. #7
    Basic Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    496
    I can confirm that the menu music will not loop or anything else and ends in about 1 minute and 35 seconds after you start the game and the music begins, this is while you are idle and by conclusion of that, the searching (that lemonfresh mentioned) may not be related to the issue.

    Edit: In addition, upon returning to the main menu after finnishing/leaving a game, there is no music playing. Also, if you try to join a live game and it is full, the music will immediately stop to play!
    Last edited by Porre; 11-12-2011 at 12:57 PM.

  8. #8
    I can also confirm choppy audio when first entering the game. Also after I've selected my hero I get choppy/stuck audio for around 2 to 3 seconds. It's then fine for the rest of the game. Is this a lag or audio issue?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •