Results 1 to 6 of 6

Thread: Juggernaut Incorrect BAT

  1. #1
    Basic Member
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    1

    Juggernaut Incorrect BAT

    In my last game replay id: 729540998, by the end of the game I noticed that:

    Attack Speed: 365
    Attacks per second: 0.41

    This is correct if BAT were 1.5 (like in the old patch). If my BAT were 1.4, attacks per second should be 0.38.

    Edit: It seems it shows incorrect incorrect attack speed. Actual attack speed was 344.
    Last edited by 1nikhil9; 06-20-2014 at 04:31 AM.

  2. #2
    Basic Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    99
    For whatever reason Valve codes tooltips separately from actual numbers, so it could just be a tooltip issue, check the combat log

  3. #3
    Basic Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    782
    I think it shows attack speed such that with BAT 1.7 and the shown attack speed, you will get the shown attack time.

  4. #4
    Basic Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1,547
    It was reported already, where is that thread?

  5. #5
    Basic Member hoveringmover's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    2,509
    Those numbers don't look right at all to me. You would be attacking much more than once per second but the number shows not even a half of an attack per second. Which means not even over the course of 2 seconds would you finish an attack. Those numbers are completely wrong.
    I will mercilessly add to my ignore list anyone that makes an incredibly annoying signature.

  6. #6
    Volunteer Moderator bu3ny's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    .-.
    Posts
    11,658
    UI bug.
    Please, just call me buny.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •