Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 38

Thread: Latest Update - Can't play bots offline

  1. #1
    Basic Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    6

    Exclamation Latest Update - Can't play bots offline

    Hello guys, my internet is buggy lately and with the last patch i cant play against bots in offline mode.

    here's a screeshot

    Spoiler: 


    You have to pick a server before creating a bot match so there is no way to play

    I hope it gets fixed, bye.
    Last edited by romserato; 06-22-2014 at 09:05 AM.

  2. #2
    verify game cache

  3. #3
    Basic Member
    Join Date
    May 2014
    Posts
    1
    Verifying game cache didn't help. Any other suggestions to run a game with bots from interface?
    P.S. No need to mention about running a game from console which is a piece of cake.
    Last edited by umid2025; 06-25-2014 at 09:51 AM.

  4. #4
    Basic Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    26
    Create local lobby > fill with bots

  5. #5
    Can't create your own lobby offline

  6. #6
    Basic Member
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    QATAR
    Posts
    47
    FIXED!!!

    in your dota2 directory,i.e. C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\dota 2 beta\dota\cfg

    1. copy config.cfg and rename it to autoexec.cfg

    change or add these lines:
    dota_matchgroups "256"
    dota_matchgroups_version "4"


    Note:
    dota_matchgroups "1" US West
    dota_matchgroups "2" US East
    dota_matchgroups "4" Europe West
    dota_matchgroups "256" Europe East
    dota_matchgroups "8" SE Asia
    dota_matchgroups "9" Australia
    dota_matchgroups "16" China
    dota_matchgroups "32" South America
    dota_matchgroups "64" Hong Kong
    dota_matchgroups "128" Russia

    Example of mixing - Hong Kong + China = dota_matchgroups "80"
    Last edited by Skull-JP; 06-27-2014 at 11:02 PM.

  7. #7
    Basic Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    6
    Fixed

  8. #8
    Basic Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    London, UK
    Posts
    678
    Be wary of playing when Steam is offline. The last time I tried that it wiped my cloud settings and I had to rebuild all my .cfg files... (not Steam being temporarily disconnected, I mean starting offline Steam).
    "It can't be bargained with. It can't be reasoned with. It doesn't feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop, ever, until you are dead."
    Io, the Guardian Wisp

  9. #9
    Basic Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    2
    actually,you don't need to edit a thing..just start bot games in online mode first..then simply disconnect the game and switch to offline mode..that will fix it

  10. #10
    Basic Member
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    QATAR
    Posts
    47
    That is if we have internet at home which is not the case

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •