Page 21 of 21 FirstFirst ... 11 19 20 21
Results 201 to 206 of 206

Thread: FPS went down after gondar patch

  1. #201
    Basic Member
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Macedonia
    Posts
    163
    Quote Originally Posted by terrortant View Post
    I just tested playing a game on a computer with Windows XP and i had 60 fps during the entire game. Then i switched to my other computer which i got Windows 7 64b on and there i had a max fps of 25 that dropped to 10 every 2 seconds.. Does anyone else feel the same effect with windows 7 or is it just me??
    Yeah i have noticed that i have dual windows on my Pc and on Xp is very good, But in Win 7 Fps are unstable, I have AMD 6950 2GB 250$ Graphic and i get in combat 30 fps,usually in mid when, on warloks ulti, propthet ulti , eartshaker first skill,AA, Ice Vortex,etc..

  2. #202
    Basic Member mr.ioes's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1,472
    Quote Originally Posted by poochop View Post
    Yeah I used to play with vsync on at 100FPS, then new patch and it turned everything to high, i was at 30FPS, I turned it off and im at 120 again.
    V-Sync limits your FPS to your monitor's refresh rate which will be 60 fps in 99% of all cases. 120fps if you have a "gamer" monitor. 100 FPS with V Sync? You Sir, are mistaken in your "facts".

  3. #203
    Basic Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    33
    +1 it did.

  4. #204
    Basic Member findus's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    377
    130fps before the Clinkz patch, now down to a stable 36fps.



    Windows 7 64bit.

  5. #205
    Basic Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    867
    maybe someone can tell us what caused this in gondar patch after all this time ?

  6. #206
    Basic Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    62
    can i ask how to fix the random fps drop and random ping spikes ive search every but of no luck
    i have an intel core 2 quad cpu Q8200 @2.33GHz,
    3GB of ram,
    win xp sp3,
    direct x 9.0c,
    NVDIA GeForce 9400GT
    pls help me i beg u i really want to play dota2 plss

    i also tried registry cleaner, driver update, restart, re install steam, put autoexec.cfg

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •