Results 1 to 8 of 8

Thread: [Bounty Hunter] Track's speed aura affects neutral creeps

  1. #1
    Basic Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    3,342

    [Bounty Hunter] Track's speed aura affects neutral creeps

    Track's AoE speed aura is set to affect "enemies of the debuffed target", instead of "allies of the debuff source". This means it affects neutrals as well.

    Repro:
    1. Get tracked by an enemy Bounty Hunter
    2. Walk past neutral creeps
    3. Check the neutral creeps' status bar and movement speed

    Result: The neutrals are affected by the speed aura.

    Expected: The speed aura should only affect Bounty Hunter and his allies.

    Last edited by bu3ny; 05-07-2017 at 07:33 AM. Reason: formatted, added vid

  2. #2
    Basic Member chukky-jr's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    890
    also note that Track speed buff also given to your allied creeps aswell

  3. #3
    Basic Member fluffeeh's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    240
    Quote Originally Posted by chukky-jr View Post
    also note that Track speed buff also given to your allied creeps aswell
    This shouldn't be the case, right?
    It wasn't like that in Dota afaik.

  4. #4
    Basic Member chukky-jr's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    890
    Quote Originally Posted by fluffeeh View Post
    This shouldn't be the case, right?
    It wasn't like that in Dota afaik.
    yes it should not work that way, creeps never have any MS buff from Track to begin with in DotA.

    oh and also note Gondar's hero page in PD didn't give info about the MS buff only given to allied heroes

  5. #5
    Basic Member teleute's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    32
    The bug is still around. Hope it gets fixed soon..

  6. #6
    Basic Member chukky-jr's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    890
    bump, still not fixed yet

  7. #7
    Basic Member MajinCilos's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    NY, USA
    Posts
    831
    it's amazing how so many abilities don't work as intended...
    what coding are they using to make this game? it seems like every update and ability is it's own mechanic and works seperately from the rest of the game.

  8. #8
    Basic Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    178
    Quote Originally Posted by MajinCilos View Post
    it's amazing how so many abilities don't work as intended...
    what coding are they using to make this game? it seems like every update and ability is it's own mechanic and works seperately from the rest of the game.
    You're expecting a complete remake on Source Engine work exactly the sameway as the WC3 mod? It's a freaking beta, not everything works out as they should, that's why you can report those bugs.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •