Page 305 of 306 FirstFirst ... 205 255 295 303 304 305 306 LastLast
Results 3,041 to 3,050 of 3054

Thread: Brazilian Servers

  1. #3041
    Basic Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    1
    could you check my accont in dota 2 ? since 2 days ago I can't play. when I search match, found it but I accept many times and it says that I didn't answer, and I am punished for that. The game says later that is something wrong with my server, but I am connect normally. Before that happened, I was punished in low priority because of my server, even onlinne. I've already check my internet and uninstalled the Dota 2, but nothing was solved.

  2. #3042
    Basic Member ExorbiTanTTT's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Brazil
    Posts
    16
    I was with 20 ping, now I'm 32, fix this please.
    Leona and Iori killers

  3. #3043
    Basic Member
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    2
    Impossible to play... ping 140 - 300 ms all time

  4. #3044
    Basic Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    13
    Some dota modes with dedicated servers like IMBA takes a long time in 'searching server' status.. So players give up from waiting. I can'y play modes like these anymore. It's sad. :/
    As far I know, it's happen in brazil servers only.
    Thanks.

  5. #3045
    Basic Member
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    5
    Very high packet loss (15-60 ingame indicator) from Buenos Aires to Chile/South American servers. The ISP is Telecom Argentina. Pinging other IPs result in 0 packet loss, it's a routing issue.

    This is happening for a week or so already. Impossible to play since the game can be okey for 10mins and then have slideshow for 20mins (60% packet loss).

  6. #3046
    BR SEVER working bad.
    it seems like the main SA-BR sever is having some issues and disconnect automatically in-game, and in the console show that its hosting the game in a new server in the middle of the game, and when this happens we jump from 50 ping to 150 in my case. so i dont know if the main sever its suposed to disconect or not, but at least the 2nd priority server should be working good with lower pings

    this is what console looks like


    C:Gamerules: entering state 'DOTA_GAMERULES_STATE_WAIT_FOR_MAP_TO_LOAD'
    [Client] CDOTA_Hud_Main::EventGameRulesStateChanged DOTA_GAMERULES_STATE_WAIT_FOR_MAP_TO_LOAD
    C:Gamerules: entering state 'DOTA_GAMERULES_STATE_PRE_GAME'
    [Client] CDOTA_Hud_Main::EventGameRulesStateChanged DOTA_GAMERULES_STATE_PRE_GAME
    C:Gamerules: entering state 'DOTA_GAMERULES_STATE_GAME_IN_PROGRESS'
    [Client] CDOTA_Hud_Main::EventGameRulesStateChanged DOTA_GAMERULES_STATE_GAME_IN_PROGRESS
    [SteamNetSockets] Relay gru#5 (205.185.194.34:27019) is going offline in 599 seconds
    [Client] CL: Forcing ExecuteQueuedOperations due to entity slot re-use (1337 )
    [SteamNetSockets] Requesting session from ord#53 (162.254.193.98:27029). Ping = 210+149=359 (front+back=total).
    [SteamNetSockets] Selecting ord#53 (162.254.193.98:27029) as backup #1 for connection 1881303845. Ping = 210+149=359 (front+back=total).
    **** Unable to localize '#DOTA_RuneTooltip_Name' on panel 'RuneName'
    **** Unable to localize '#DOTA_RuneTooltip_Description' on panel 'RuneDescription'
    [SteamNetSockets] Discarding inactive session atl#1 (162.254.199.170:27015) for connection 1881303845. session_inactivity_timeout
    [Client] CL: Forcing ExecuteQueuedOperations due to entity slot re-use (1337 npc_dota_creep_lane)
    [SteamNetSockets] Primary router gru#5 (205.185.194.34:27019) going offline in 51 seconds; seeking replacement
    [SteamNetSockets] Requesting session from gru#107 (205.185.194.36:27029). Ping = 62+0=62 (front+back=total).
    [SteamNetSockets] Switched to gru#107 (205.185.194.36:27029) as primary for connection 1881303845. Ping = 101+0=101 (front+back=total). [Previous primary gru#5 (205.185.194.34:27019): Ping = 101+0=101 (front+back=total). Offline in 50s.]
    [SteamNetSockets] Selecting ord#53 (162.254.193.98:27029) as backup #1 for connection 1881303845. Ping = 205+149=354 (front+back=total).
    [SteamNetSockets] Discarding inactive session gru#5 (205.185.194.34:27019) for connection 1881303845. downtime_warning_reached
    [SteamNetSockets] Requesting session from atl#1 (162.254.199.170:27015). Ping = 181+131=312 (front+back=total).

    [SteamNetSockets] Selecting atl#1 (162.254.199.170:27015) as backup #1 for connection 1881303845. Ping = 182+131=313 (front+back=total).

  7. #3047
    Basic Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    21
    loss spikes every 30-90 seconds. loss going to 60-70 and orders dont register for like 5 seconds.
    ISP: Telecentro - Argentina

  8. #3048
    Basic Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    119
    When are you going to fix your shit? WE ALL HAVE the same problem, packet loss every 10 seconds over and over, every single day, all week, all month and still no comment, no fix, nothing. I give you one more week before deleting this joke of a game, fix your shit.

  9. #3049
    When are you going to fix your shit? WE ALL HAVE the same problem, packet loss every 10 seconds over and over, every single day, all week, all month and still no comment, no fix, nothing.

  10. #3050
    Basic Member
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    4
    South America server is really bugged. Can't connect when a match is found and can't reconnect if you are lucky enough to begin a match.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •