Page 22 of 22 FirstFirst ... 12 20 21 22
Results 211 to 220 of 220

Thread: V7.00 Bots

  1. #211
    Would be amazing if Valve fixed Chen bot crashing, plus Io and Elder Titan laning mid (particularly with the bot experiment script), plus Io not doing anything sometimes apart from collecting runes, thus remaining under-levelled.

  2. #212
    Out of curiosity, has Valve just ruined the default bots again with the new update?

  3. #213
    Basic Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    50
    For some reason bots aren't equipping cosmetics anymore when I host a lobby. Anyone else have the same problem?
    Edit: hmm I think it might have been because I was skipping straight into the match. It's working now
    Last edited by Riveon; 05-30-2017 at 02:17 AM.

  4. #214
    Current working Bot Scripts: Nos Overwrite, Bot Experiment and Shutnik.

  5. #215

    Dire

    Quote Originally Posted by Riveon View Post
    For some reason bots aren't equipping cosmetics anymore when I host a lobby. Anyone else have the same problem?
    Edit: hmm I think it might have been because I was skipping straight into the match. It's working now
    It only works if you play Radiant. You get no cosmetics on any bot on either side if you play Dire. You also seem to get the default courier. Sadly it's been this way since mid March.

  6. #216
    Wraith King jungles early, when he has his aura lifesteal ability.

    Also, Tiny is bugged levelling up one of his talents.
    20170608175005_1.jpg
    Last edited by DreadedGhoul575; 06-08-2017 at 09:51 AM.

  7. #217
    Some new patches. hope default bots get more updates and custom scripts as well.

  8. #218
    Basic Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    50
    None of the bot scripts on the workshop have been updated for a while which is surprising.

  9. #219
    Quote Originally Posted by Riveon View Post
    None of the bot scripts on the workshop have been updated for a while which is surprising.
    Same. I hope the author's update them.

  10. #220
    Basic Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    50
    I can't select custom bots anymore when I make a lobby. When I select them I get default bots in the game. And I have it set to local host...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •