Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 21 to 30 of 72

Thread: PubSimulator 1.0

  1. #21
    Basic Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    25
    they dont defend throne, I just enter base at 21 min and killed it.

  2. #22
    Basic Member Crowfeather's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    3,320
    Someone just make an A.I

    Then run thousands of iterations.
    Quote Originally Posted by Typhox View Post
    Nope. Windows Explorer is not a database
    Take a look into the mirror! You think you are completely unfailable. With your limited knowledge, you think that you know more than someone who is very deep in the matter/an expert.

  3. #23
    Quote Originally Posted by jstq View Post
    they dont defend throne, I just enter base at 21 min and killed it.
    Yeah, I know this issue. Their main weaknesses is defending base. I was a bit lazy with this. But this is one of the first things I will fix when I get back to it (won't happen in near future).

  4. #24
    Bloodseeker on Radiant seems to stay stuck at the bottom rune all game. (Just happened on my game)

  5. #25
    20170120015829_1.jpg This was against bot experiment on dire.

  6. #26
    The yesterday's client update broke some stuff. I will fix them this weekend.

  7. #27
    Quote Originally Posted by Platinum_dota2 View Post
    The yesterday's client update broke some stuff. I will fix them this weekend.
    Considering Bloodseeker wasn't ganking, they got tons of kills against bot experiment and only one death. Also, Zeus got a few more kills, before the game ended btw (the screenshot shows 20, but he did get more, so well done on the best AI still so far).

  8. #28
    Basic Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    123
    I got 2 bloodseeker both for both dire and radiant

  9. #29
    Basic Member glodar's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Serbia
    Posts
    1,275
    I think last patch broke something with bots, I tried to play against them 3 times and all 3 times my game crashed to desktop during "vs" loading screen.

    I tried to play against default bots and game loaded fine.

    Is it just me or someone else has this problem too?
    Thank you IceFrog, Valve and Dota 2 team for everything you doing for Dota 2 community.

  10. #30
    Basic Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    4
    yea pretty sure everyone is having the issue with this bot, platinum mentioned above he'd try fix it in the weekend.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •