Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Lost all my builds (guide on left side of shop page is empty)

  1. #1
    Basic Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    10

    Exclamation Lost all my builds (guide on left side of shop page is empty)

    Since few hours when I open the shop, the left panel next to it (where you have the guides with the item builds) is empty. I can select a guide again, but the default guide is not containing my custom build. This is for all heroes. How can I recover my custom builds?

    UPDATE: If I go to http://www.dota2.com/workshop/builds I see a number of builds like: Lion (Scratch), Wraith King (Scratch), ... those are my builds. but those do not show in game.
    Last edited by KerriganSon; 07-07-2017 at 12:21 PM.

  2. #2
    Basic Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    16
    Same for me!! where are my builds?? This is the 5th time i have to redo them... wtf

  3. #3
    Same in every game

  4. #4
    Basic Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    16
    Any fix available??

  5. #5
    Now, it doesn't show any guide

  6. #6
    Basic Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    16
    What is happening??

    Please DEVS.. say something!

  7. #7
    Basic Member 2slow4flo's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    206
    You can go to http://www.dota2.com/workshop/builds and publish all your (scratch) builds as private builds.

    Afterwards you can select your guides in the client.
    The King has arrived.

  8. #8
    Basic Member
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    11
    Uhm... even worse than that. Nearly all of my builds seem to have vanished: nearly all don't appear in-game, and NONE of them are showing up at http://www.dota2.com/workshop/builds either.

    A couple weeks ago I noticed the game wasn't always bringing them up by default. Now it seems to have become much worse: right now in-game I have _one_(!) of my builds, and http://www.dota2.com/workshop/builds reports I don't have any at all.

    The one build that I _do_ have isn't even consistent: when I first wrote this post, it was Sniper; as of now, editing it a while later, I now have a build for Lycan and the Sniper build is gone. It's like I can only access one every time I restart the client or something. (Probably not relevant, but I'm on a Mac, OSX 10.9.5.)

    I hope this is temporary. I reallllly hope this is temporary.
    Last edited by ohh; 07-23-2017 at 04:03 PM.

  9. #9
    Basic Member
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    11
    An update to my last post: Still can't update my builds, and today realized I can't even create or save custom builds in-game.

    Oh, I sure hope someone is working on this.

  10. #10
    Still same problem here, after 7 months. Please help us!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •