Results 1 to 2 of 2

Thread: Sounds that are longer than 20 seconds don't play back properly past 20 seconds

  1. #1
    Basic Member MaxOfS2D's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    France
    Posts
    139

    Exclamation Sounds that are longer than 20 seconds don't play back properly past 20 seconds

    This is critical info if you're trying to sync a project to music. You can import a 3 minute song if you like, but past 20 seconds into an individual file, 1) scrolling through won't work, and 2) it will always start playing back at the 20 second mark, no matter whether you're at 36 seconds, 1mn20, etc.

    This issue is, as far as I can tell, independent of the source audio format: MP3, WAV, ADPCM... all affected the same.

    The workaround I'm using is splitting my audio track in 20 second bits.

  2. #2
    Basic Member Maasai's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    9
    I came across this yesterday as well.

    Starts looping after 20 seconds in.

    I tried another file and it started looping after 36 seconds in! Both files are WAV but have a different bitrate.

    I lowered the bitrate of the first sound but it still kept looping after 20 seconds in. Therefore, I think the place of where the loop starts depends on the length of the sound. Haven't done any further experiments to confirm this.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •