Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7
Results 61 to 69 of 69

Thread: A couple of tips for the new hero selection UI

  1. #61
    Basic Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    33
    thanks
    /bump

  2. #62
    Basic Member mr_9sky's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    270
    Thanks Cyborgmatt.

    I still prefer the Grid mode any time, any day.
    COMMUNITY REGULATED MUTE SYSTEM (CRMS) A Simple Idea with Massive Results
    UNOFFICIAL DASHBOARD POLL Dashboard - OLD vs NEW
    DOTA2 Items ICON SET Design Comparison CHART - Icon Cheat Sheet
    POLL: HEALTH BAR at TOP BAR? - Add health bar to top bar Valve!
    True Sight Indicator like dota1 - What happened to the true sight symbol?!?

  3. #63
    Basic Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    6
    Thank you! This made my day much better.

  4. #64
    Banned
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    12,296
    dota_selector_curfilter
    Unknown command.

    So there is no command to make the Grid Mode be the default one?
    Last edited by Typhox; 06-25-2012 at 06:48 AM.

  5. #65
    So many dev's , including Valve, that just don't know the meaning of the words choices and optional...

  6. #66
    Basic Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    8
    Thanks for this, Matt! I used the "Alternative Full Deck" mode, and now all the heroes are listed as Strength (via icon in upper right). I've heard this is a problem, but has there been any update on how to fix it?

    Thanks!

  7. #67
    Basic Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    60
    So... I made a Notepad file "autoexec.cfg" and copy-pasted;

    dota_selector_curfilter "1"
    sf_fulldeck_x_gap_perc "0"
    sf_fulldeck_y_gap_perc "0"
    sf_fulldeck_raise_speed "100"
    dota_selector_fulldeck_mode "0"

    All it did was make the hero selector glitch out a bit, the mouse-over box-enlarge effect is a lot faster, but it's still default layout...

  8. #68
    Basic Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by PopeSoap View Post
    So... I made a Notepad file "autoexec.cfg" and copy-pasted;

    dota_selector_curfilter "1"
    sf_fulldeck_x_gap_perc "0"
    sf_fulldeck_y_gap_perc "0"
    sf_fulldeck_raise_speed "100"
    dota_selector_fulldeck_mode "0"

    All it did was make the hero selector glitch out a bit, the mouse-over box-enlarge effect is a lot faster, but it's still default layout...
    Make sure you disable any custom layout you've already created, so it resets to factory layout.

    EDIT: Also, you no longer need your first line which you have input, if I recall correctly.
    Last edited by pwnville; 06-14-2013 at 04:55 PM.

  9. #69
    Basic Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    104
    old selection screen so much better, this card carousel just doesn't make any sense with 100+ heroes. Valve change or disband!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •