Page 19 of 19 FirstFirst ... 9 17 18 19
Results 181 to 185 of 185

Thread: Stuck at Game loading screen

  1. #181
    Basic Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    1
    ConVarRef dota_workshoptools_limited_ui doesn't point to an existing ConVar
    [SteamDatagramClient] Loaded cached network config file. Loaded revision 6 OK
    m_mapGameModeDetails contains 0 items
    [SteamDatagramClient] Got network config from CDN. Data contains revision 6, not newer than current revision 6; ignoring.

    **WARNING** Item schema mismatch after update!
    GC told us to expect E73180F5, we got 247AA9AA
    ] net_showfragments 1
    Saving lobby data to disk.
    Detected lobby in state RUN, connecting to 103.28.55.133:27118
    NotifyClientSignon: 1
    Opened client(50507) (threaded)
    Connecting to 103.28.55.133:27118...
    152.911: Sending connect to 103.28.55.133:27118
    Retrying 103.28.55.133:27118...
    158.916: Sending connect to 103.28.55.133:27118
    Retrying 103.28.55.133:27118...
    164.933: Sending connect to 103.28.55.133:27118
    Retrying 103.28.55.133:27118...
    170.938: Sending connect to 103.28.55.133:27118
    Retrying 103.28.55.133:27118...
    176.941: Sending connect to 103.28.55.133:27118
    Retrying 103.28.55.133:27118...
    182.945: Sending connect to 103.28.55.133:27118
    Retrying 103.28.55.133:27118...
    188.966: Sending connect to 103.28.55.133:27118
    Retrying 103.28.55.133:27118...
    194.970: Sending connect to 103.28.55.133:27118
    Retrying 103.28.55.133:27118...
    200.974: Sending connect to 103.28.55.133:27118
    Retrying 103.28.55.133:27118...
    206.977: Sending connect to 103.28.55.133:27118

    Disconnect: Unable to establish connection to the server.

    NotifyClientSignon: 0
    Closed client(50507) (threaded)

  2. #182
    Basic Member
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    2
    bump

  3. #183
    I have been having this problem for 3 weeks!! my console shows

    "[SteamDatagramClient] No network configuration available. We don't know what data center we're trying to connect to!"
    then just tried to connect to the server over and over and disconnects eventually

  4. #184
    Bump!

  5. #185
    Basic Member
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    2
    Bump! same issue!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •