Page 3 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 21 to 30 of 95

Thread: [Glitch] 1280x1024 User Interface Clipping

  1. #21
    Basic Member kingboob's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Norway
    Posts
    181
    Yes, this has been talked about before.
    i guess valve is on to fix it

    Welcome to the beta btw.
    Goodbye

  2. #22
    Basic Member Rainheart's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    :-)
    Posts
    448
    Same here, I think it is lack of 4:3 aspect optimization with current Beta version.

    My UI is exactly the same and also Hero's Spell descriptions are all messy etc.
    None of this is real.

  3. #23
    Volunteer Moderator Infrisios's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    331
    Merged the two threads.
    Please use the search function before posting a bug, it might have been reported already and multiple reports of the same bug only make a mess out of this forum.
    The Scrolls of Haize are concise on this matter:
    With youth comes grave responsibility.
    A thousand years of youth have fallen behind,
    and still I fill the time with games.

  4. #24
    Basic Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    6
    Oh good, more people with screwed up UI.
    At this rate Valve might even do something about it ^^
    But let's be serious, there's something to that messed up UI on a conceptual level..
    Think about this, an artist of this amazing abstraction piece wants to send a message: "Go buy a new monitor, bro. 4:3 is so passe".
    It's very deep.. I think I'm gonna miss this glitch when it's gone Truly a masterpiece!

  5. #25
    Basic Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2

    1280x1024 User Interface Clipping

    clipping issue.jpg

    Whenever I run the game in 1280x1024, I come across the clipping issue seen at the bottom of the screen with the UI. It obstructs the view of my items and makes it difficult to see when the cooldown's going to be up and whatnot. I'm guessing this is because it considers 1280x1024 as 4:3 when I believe it is technically 5:4? if there is an existing thread on this please feel free to disregard.

  6. #26
    Basic Member m85065's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Taiwan
    Posts
    80

  7. #27
    Basic Member lupus's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    5
    I can also confirm this glitch at this time. It might be worth to note that 1280:1024 is 5:4 rather than 4:3, which might be the root of the problem.
    A temporary fix is to use 1024x786 in fullscreen mode, or a smaller 16:10 resolutionin window mode.

    Also, I'm new to the Beta, so: Hi everyone!

  8. #28
    Basic Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    12
    Can confirm , annoying bug since my nat. res is 1280x1024 :/

    (same as lupus , hello everyone)

  9. #29
    Basic Member Magic Joker's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Germany
    Posts
    36
    Same here, 4:3 - 1280x1024 is bugged.

  10. #30
    Basic Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    5
    Same issue.

    same.jpg

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •