Results 1 to 9 of 9

Thread: [Diretide] Kill announcer not working

  1. #1
    Basic Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    19

    [Diretide] Kill announcer not working

    After diretide patch YTD, all my kill sounds have disappeared..

    which means no more triple kill, monster kill, etc sounds...

    i did not buy any kill sounds so its the default one.

    is it only me?

    affects me in non diretide games
    Last edited by mllcg; 10-31-2012 at 09:55 PM.

  2. #2
    Basic Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    11,187
    probably the announcer sounds are not hooked up yet.
    Make sure to read the Forum Rules as well as the stickied Threads of the Forum Section you are posting in.

    Contributions i'd like to highlight:
    My Suggestion: Coaching System
    My Sticky: Intended Changes List
    My Challenge: Completely Fixed Hero Challenge: Skywrath Mage

  3. #3
    Basic Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    98
    Same for me, sad.
    Let's put a finger on that face !

  4. #4
    Basic Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    25
    have same problem..no first blood sound no double/triple all kill sound don't work after hallowen patch

  5. #5
    Valve Developer KrisK's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    79
    This should have been fixed in last night's update.

    Please verify the your game cache files and test the bug again.

    How to verify your game cache files:
    http://dev.dota2.com/showthread.php?t=37800

  6. #6
    Basic Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    36
    I've had same issue! I hate it. It's taken away from my gameplay experience. It's not just in Diretide though...even my normal games don't have the KIllstreak one-liners...I miss them

    EDIT: Verified my cache and it's still not working...Not sure what to do. My friend is having the same problem.

    EDIT 2: Now it's working...thx
    Last edited by TeenTerror; 11-02-2012 at 01:49 PM.

  7. #7
    Basic Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    25
    still not working for me..

  8. #8
    same, I verified my cache and it's still not working.

  9. #9
    Basic Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    25
    normal game now work but in diretide still not working!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •