Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 39

Thread: Equipped announcer isn't selected by default

  1. #1
    Basic Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    38

    Exclamation Stop turning my announcer off >.< (And broodmother announcer pls)

    The new feature where you can share the announcer is great, but for the love of my own announcer stop turning my own off so I have to turn it on every time
    Last edited by Shakmin; 01-16-2013 at 04:26 PM.

  2. #2
    Basic Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    4
    Came here to start a new thread but found this one instead.
    Whenever I join a game it turns off my Bastion announcer and puts on the default one instead. So I have to manually turn on my own announcer pack every single game.
    It's pretty damn annoying and it started happening after this week's patch.

    Thanks!

  3. #3
    Basic Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    65
    Same here, i have the StormSpirit kill- and announcer-pack... every game my announcer-pack is default and i must chose the stormspirit... the kill-pack looks fine.

  4. #4
    Basic Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    38
    Yeah noticed the same thing, kill pack stay my own, general announcer don't

  5. #5
    Basic Member DaarkchaoS's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Chile
    Posts
    44
    Same here. I use the Bastion Announcer pack. Mega-Kill pack stays on, but the announcer don't. Kinda annoying.

  6. #6
    Basic Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    2,381
    I've had this problem before but now it seems fixed. Do you experience the bug in actual games, spectator mode or custom lobbies?

  7. #7
    Basic Member DaarkchaoS's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Chile
    Posts
    44
    Quote Originally Posted by Radio View Post
    I've had this problem before but now it seems fixed. Do you experience the bug in actual games, spectator mode or custom lobbies?
    Now that you mention it (I don't know about the OP) the bug only happens when playing actual games/private lobbies. But it actually works as intended when I'm specting a match.

  8. #8
    Basic Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    81
    I have this bug with SS announcer. Even if equipped i need to enable it every time i start match. I am playing against bots in matchmaking if thats matter. Mega kill works fine, problems are with "normal SS announcer". Please fix it.

  9. #9
    Basic Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    139
    +1 happens to me also

  10. #10
    Basic Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    38
    Glad to see I'm not the only one with this problem, haven't checked spectator mode thou..
    Last edited by Shakmin; 01-16-2013 at 04:26 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •