Page 5 of 22 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 41 to 50 of 213

Thread: Show skill range on hotkey use, not only on mouse-over.

  1. #41
    Basic Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    61
    fuck the casuals, keep it like dota1

  2. #42
    Basic Member DiGodKolya's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    133
    Quote Originally Posted by DemoniC View Post
    fuck the casuals, keep it like dota1
    +1

    ps: stream blc :- (

  3. #43
    Basic Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    99
    PLEASE, NO.
    Just imagine the range on earthshake's fissure, how easy it will be to do great blocks, NO, NO and NO !

  4. #44
    Basic Member GhouL's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Moscow, RF
    Posts
    62
    no thx

    distracts a lot

    play hard, die young dota original

  5. #45
    Basic Member joker's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    WHY SO SERIOUS ?
    Posts
    988
    -1

    u can just check the range when move mouse on the spells so we dont need that while u want to use the spells .
    Last edited by joker; 11-30-2011 at 10:27 AM.

  6. #46
    Banned
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    408
    Why would you want that when fighting, you can check it before and after that it's about feeling and knowing it, all these suggestions here are so stupid. If we would implement all of them you wouldn't even see what game your playing cause it's one big clusterfuck!

  7. #47
    Basic Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    13
    NO!!! One of the thing that makes this game so awesome is the actual use of ure feeling!
    If this is implemented i'm out of the game for good, why not implement auto lasthitting and auto denying, seems like a hell of an idea!

  8. #48
    Disagree dont implement something like this. It would make the whole dota community bitching cause it is something that lol have too and even myself dont like it.

  9. #49
    Basic Member aN00B1s's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    40
    I agree.

  10. #50
    Basic Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    58
    unsupport from me. this will ruin game also use console for show skill range on hotkey. dont implement stupid things

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •