Page 5 of 58 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 55 ... LastLast
Results 41 to 50 of 574

Thread: Australia and South Africa Server Support

  1. #41
    Basic Member
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Oman
    Posts
    224
    South Africa server ip : 152.111.192.1

  2. #42
    Valve Developer
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    523
    Yeah, I think our provider is doing something funny with our routes. I had them fix this on Friday, but they may have only done one of our networks, not both.

    Quote Originally Posted by mwccl View Post
    Milton,

    I am now getting 2 different results for the different servers(sgp-1.valve.net and sgp-2.valve.net). One of them is giving me 300 ms and the other about 109ms. Any ideas why?

    Tracing route to sgp-1.valve.net [103.28.54.1]
    over a maximum of 30 hops:

    1 2 ms 2 ms 2 ms 192.168.11.1
    2 * * * Request timed out.
    3 77 ms 74 ms 75 ms 10.112.0.49
    4 69 ms 304 ms 184 ms ge-0-1-0-101.bdr01.per02.wa.VOCUS.net.au [114.31.207.61]
    5 404 ms 439 ms 333 ms ge-0-0-0-18.cor01.per02.wa.VOCUS.net.au [114.31.206.82]
    6 258 ms 285 ms 503 ms ten-0-2-0-7.cor03.syd03.nsw.VOCUS.net.au [114.31.206.126]
    7 314 ms 309 ms 439 ms ten-0-5-0-1.cor01.syd04.nsw.VOCUS.net.au [175.45.72.118]
    8 282 ms 275 ms 283 ms ten-0-0-0-2.cor01.sjc01.ca.VOCUS.net [114.31.199.36]
    9 278 ms 269 ms 259 ms ten-0-1-0-1.cor01.sjc02.ca.VOCUS.net [114.31.199.181]
    10 269 ms 269 ms 259 ms ten-2-0-0.bdr01.sjc02.ca.VOCUS.net [114.31.199.185]
    11 * * * Request timed out.
    12 265 ms 309 ms 283 ms 8-1.r1.la.hwng.net [209.197.1.214]
    13 * * * Request timed out.
    14 520 ms 449 ms 514 ms te0-2-0-0.gw1.lax3.asianetcom.net [61.14.158.48]
    15 450 ms 469 ms 459 ms te0-3-0-1.wr1.sin0.asianetcom.net [61.14.158.49]
    16 481 ms 459 ms 469 ms te0-0-4-0.wr2.sin0.asianetcom.net [61.14.157.38]
    17 449 ms 469 ms 463 ms gi6-0-0.gw2.sin1.asianetcom.net [61.14.157.114]
    18 462 ms 559 ms 449 ms gi14-0-0.gw5.sin1.asianetcom.net [202.147.48.122]
    19 288 ms 269 ms 284 ms HID-0001.asianetcom.net [203.192.169.214]
    20 279 ms 319 ms 264 ms unknown.hwng.net [173.245.210.218]
    21 291 ms 264 ms 294 ms 103-28-54-225.valve.net [103.28.55.225]
    22 271 ms 294 ms 299 ms sgp-1.valve.net [103.28.54.1]




    Tracing route to sgp-2.valve.net [103.10.124.1]
    over a maximum of 30 hops:

    1 2 ms 2 ms 2 ms 192.168.11.1
    2 * * * Request timed out.
    3 62 ms 73 ms 69 ms 10.112.0.61
    4 86 ms 79 ms 74 ms 10.112.0.253
    5 318 ms 59 ms 79 ms 119.225.48.173
    6 * * * Request timed out.
    7 78 ms 114 ms 73 ms 61.88.226.109
    8 122 ms 108 ms 144 ms 203.208.175.17
    9 104 ms 155 ms 109 ms ge-2-0-0-0.sngtp-dr2.ix.singtel.com [203.208.149.190]
    10 132 ms 139 ms 124 ms 203.208.153.109
    11 162 ms 144 ms 124 ms 203.208.186.102
    12 196 ms 203 ms 209 ms if-0-0-0-1108.core1.SVQ-Singapore.as6453.net [120.29.214.13]
    13 126 ms 125 ms 103 ms if-8-1-0-0.tcore1.SVW-Singapore.as6453.net [180.87.36.22]
    14 127 ms 109 ms 109 ms 180.87.12.150
    15 143 ms 118 ms 109 ms unknown.hwng.net [173.245.210.218]
    16 109 ms 109 ms 109 ms sgp-2.valve.net [103.10.124.1]

    Cheers!

  3. #43
    Valve Developer
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    523
    cpt.valve.net is the easiest way to remember it. (CPT == cape town)

    Quote Originally Posted by Fapfapnaprepeat View Post
    Ip for South Afrika server?

  4. #44
    Basic Member
    Join Date
    May 2013
    Location
    Wellington, NZ
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by Dory_Aust View Post
    Hi guys

    Everytime i search for a match, it searches fine, and i can hit accept, but after the load screen comes up it waits thirty seconds or so before saying "Unable to establish connection to server." My internet is fine, (I have a ping of 24ms on speedtest) and can clearly get into DotA2, but can't even play a lobby game! This has only happened today, since the small 30MB update (around 18/5/13). Two days ago I could play the game without any dramas.

    Anyone have any fixes for this issue? Have tried restarting computer, router and steam numerous times.

    Cheers
    Dory

    Attachment 15235
    Whats your computer spec ?

    If you can like others do a traceroute to the server you are connecting.

  5. #45
    Basic Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    205
    Australian server down? Stuck at finding server

  6. #46
    Valve Developer
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    523
    A bad config got pushed and all the servers drained. THings should be back to normal again

    Quote Originally Posted by callizer View Post
    Australian server down? Stuck at finding server

  7. #47
    Basic Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    7
    Pings to Aus servers seem to be much higher today for everyone. Is there a known problem?

    I was sitting at 320ms when I'm usually about 60ms.

  8. #48
    Valve Developer
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    523
    Looks ok to me. Can you do a tracert to syd.valve.net?

    Quote Originally Posted by JboneNZ View Post
    Pings to Aus servers seem to be much higher today for everyone. Is there a known problem?

    I was sitting at 320ms when I'm usually about 60ms.

  9. #49
    Basic Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    19
    Quote Originally Posted by milton View Post
    Yeah, I think our provider is doing something funny with our routes. I had them fix this on Friday, but they may have only done one of our networks, not both.
    So will this be fixed? Thanks for looking into it, Milton.

  10. #50
    Basic Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    44
    sitting at 200 when im usually 30....

    Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
    Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

    C:\Users\*****>tracert syd.valve.net

    Tracing route to syd.valve.net [103.10.125.1]
    over a maximum of 30 hops:

    1 <1 ms <1 ms <1 ms **********
    2 7 ms 11 ms 14 ms 122-59-232-1.jetstream.xtra.co.nz [122.59.232.1]

    3 19 ms 19 ms 19 ms mdr-ip20e-int.msc.global-gateway.net.nz [203.96.66.22]
    4 18 ms * 18 ms ae0-10.akbr6.global-gateway.net.nz [203.96.66.21]
    5 17 ms 17 ms 18 ms xe3-1-0.tkbr9.global-gateway.net.nz [202.50.232.74]
    6 41 ms 41 ms 41 ms xe6-1-0.sebr1.global-gateway.net.nz [202.50.232.234]
    7 41 ms 41 ms 44 ms ae1-10.sebr2.global-gateway.net.nz [202.50.232.242]
    8 43 ms 43 ms 43 ms aapt-dom.sebr2.global-gateway.net.nz [202.50.238.226]
    9 160 ms 160 ms 160 ms tengigabitethernet9-4.chw38.sydney.telstra.net [110.142.0.193]
    10 46 ms 47 ms 43 ms bundle-ether7.chw-core2.sydney.telstra.net [203.50.20.129]
    11 51 ms 47 ms 47 ms bundle-ether1.chw48.sydney.telstra.net [203.50.6.154]
    12 54 ms 49 ms 47 ms bundle-ether2.ken39.sydney.telstra.net [203.50.6.182]
    13 43 ms 43 ms 43 ms high985158.lnk.telstra.net [139.130.72.178]
    14 42 ms 42 ms 42 ms unknown.hwng.net [173.245.208.218]
    15 46 ms 43 ms 43 ms syd.valve.net [103.10.125.1]

    Trace complete.

    notice the bold part.
    Last edited by Rekuja; 05-19-2013 at 08:31 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •