Page 54 of 58 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 ... LastLast
Results 531 to 540 of 573

Thread: Australia and South Africa Server Support

  1. #531
    Basic Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    30
    My ping has been incredibly unstable to the Australia DOTA 2 servers of late (I haven't had any other latency issues on other games). Any ideas as to why this is happening or when it is likely to be resolved? The game is basically unplayable at the moment.

    Below is a trace route:

    1 <1 ms <1 ms <1 ms dsldevice.gateway [10.0.0.138]
    2 * * * Request timed out.
    3 19 ms 20 ms 21 ms 144.130.211.210
    4 21 ms 21 ms 21 ms bundle-ether12.win-core10.melbourne.telstra.net
    [203.50.11.111]
    5 31 ms 32 ms 31 ms bundle-ether12.ken-core10.sydney.telstra.net [20
    3.50.11.122]
    6 30 ms 31 ms 30 ms bundle-ether1.ken-edge902.sydney.telstra.net [20
    3.50.11.97]
    7 30 ms 39 ms 30 ms hig1331637.lnk.telstra.net [139.130.213.154]
    8 31 ms 30 ms 31 ms unknown.hwng.net [173.245.208.218]
    9 97 ms 88 ms 46 ms syd.valve.net [103.10.125.1]

  2. #532
    Basic Member
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    17
    Hey there Volve! The usual problem on South Africa server, indefinite queues, no one find a game. Time to turn the matchmaking sensitivity lower, please. Thanks.

  3. #533
    Basic Member
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    2
    Packet loss only on SA server, if I do tests to the EU servers, no packet loss. Please help investigate this. Ping sits at 30-40ms, pings to random IPs for prolonged periods show no loss. Only loss is related to the SA servers.

  4. #534
    Basic Member
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    2
    i am having problems with loading screen, i cant seem to pass the loading screen whether to view other matches or to play.

  5. #535
    Basic Member
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    1
    196.38.180.1 --- this server in South Africa is terrible, constant ping of 200-400. It has been like this for over a year now. The other 2 servers 197.80.200.1 and 197.84.209.1 is all fine, but constantly get that blood server in Johannesburg (197.84.209.1) valve sort out this shit please ...

  6. #536
    Hey guys! I don't know where else to post but I play in Australian server all the time and there are moments wherein I get disconnected and flashed with the error "CONNECTING TO DOTA 2 COORDINATOR"... I've been getting this a lot and it has cost me tons of MMR and tons of times of getting out of lowpriority. (dota has a low tolerance for disconnected players) I'm no quitter and my internet works just fine. I don't know what else to do. I hope someone can help me... I'm desperate. Thanks!

  7. #537
    Basic Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    4
    I am from South Africa and the past week i have been getting very high pings and packet loss during games. Between 750 ms and 800 ms on South African servers, which are usually below 20 ms and packet loss of 40-80%. It is impossible to play like this so i have abandoned a few games due to it.

    When i play any other online game my ping is what it should be except for Dota. I tried to play on EUW servers and my ping was 200 ms, which is what it should be. When i tested the ping to the South African servers through .cmd commands, it returns results of under 20 ms which it should be. The only thing that i can think is that it is a problem with the South African server or the game itself. However just a few of my friends are getting the same problem. The rest are playing dota as usual with pings of less than 20ms even though we are on the same network.

    Most of the games i have to deal with 800ms ping for the whole game, but some games the ping and package loss go back to normal after a while. After it goes down to normal, wich is about 4-10ms ping, it never goes back up to 800ms ping for the entire game. However when i start a new game, it always goes back to 800ms.

    I have tried disabling my firewalls and antivirus, however that did not help. I have deleted and re-downloaded Dota and that also did not help. I did the iperf test that was suggested in another thread and the results are attached. The first one called iperf results, was when i was not in game. The second was when i was in game with 800ms ping and significant package loss. The third one, was when i was in a game that had 800ms ping and about 50+package loss for about 25 minutes, but then went down to 4ms and 0 package loss.

    Please if you could tell me what to try next, i would appreciate it.

    iperf results.txt
    iperf results ingame.txt
    iperf normal.txt

  8. #538
    For about 10 days Australian servers have been just full of people playing from other regions. Their pings are commonly >200ms and they often disconnect "due to network conditions" and get free abandons. It's incredibly frustrating and has wasted a lot of my and my friends' time.

  9. #539
    Please will someone help me!
    This is the JHB SA server

    Tracing route to 196.38.180.1 over a maximum of 30 hops

    1 1 ms <1 ms <1 ms ZyXEL.Home [192.168.1.1]
    2 2 ms 1 ms 1 ms 213-150-215-252.iconnecttelecoms.com [213.150.215.252]
    3 2 ms 1 ms 1 ms 196.201.112.18
    4 3 ms 2 ms 2 ms 196.38.235.49
    5 4 ms 3 ms 3 ms ar1-rba-gi0-1.ip.isnet.net [168.209.86.121]
    6 171 ms 171 ms 170 ms core1a-pkl-te-1-1.ip.isnet.net [196.26.0.60]
    7 165 ms 165 ms 165 ms 196.38.180.1

    Trace complete.

    I usually get 3ms from the server until 3 days ago!

  10. #540
    I wish I could get a response!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •