Results 1 to 8 of 8

Thread: so, anyone was able to create game?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Basic Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    360

    so, anyone was able to create game?

    Anyone? Practice with bots/training/create lobby?
    For me - it's crashing all the time if i try. Apart from "create private lobby" - that way i get:
    Screenshot - 3.png
    Sorry for my bad English.

  2. #2
    Basic Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    3
    Done some training and played a bot game with a Windows friend all np. Haven't tried anything else yet.

  3. #3
    Basic Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    4
    When i try to practice with bots/training/create lobby my client immediately crash.
    I'm on Ubuntu 12.04 also try all desktop environment. All same.
    My Configuration:
    AMD Turion64 X2 2.1GHz
    4GB RAM DDR2
    ATi Mobility RADEON HD3650

  4. #4
    Basic Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    4
    Huh i find reason for that crash.
    type: cat /proc/cpuinfo
    if SSE3 is not in list of flags that is the reason, you cant play this test version with that processor.
    I have SSE2 but not SSE3 on my AMD Turion64 X2 2.1GHz Mobile

  5. #5
    Valve Developer Zoid's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1,065
    We will try to get an update later today that removes the SSE3 requirement.

  6. #6
    Basic Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    457
    Quote Originally Posted by Zoid View Post
    We will try to get an update later today that removes the SSE3 requirement.
    What will be the method of providing patch notes for Mac/Linux exclusive patches? Will there be stickies in the subforums here about them?

  7. #7
    Basic Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    95
    Quote Originally Posted by Terin7 View Post
    What will be the method of providing patch notes for Mac/Linux exclusive patches? Will there be stickies in the subforums here about them?
    up

  8. #8
    Basic Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by flm404 View Post
    Anyone? Practice with bots/training/create lobby?
    For me - it's crashing all the time if i try. Apart from "create private lobby" - that way i get:
    Screenshot - 3.png
    try to change video drivers
    5 hours ago I downloaded dota and was same problem, I changed drivers and then only trees was black. Then I downloaded steam recommended drivers and now all dota menu is black too.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •